The Vampire Diaries
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karakter leírás!

+6
Damon Salvatore
Keya Bellefleur
Stefan Salvatore
Katherine Pierce
Elena Gilbert
Admin
10 posters

Go down

Karakter leírás! Empty Karakter leírás!

Témanyitás  Admin Hétf. Júl. 11, 2011 9:42 pm

Mielőtt játékba kezdenél, mindenképp Leírást kell készíts a karakteredről. Amiben szerepelni-e kell:
- Név
-Becenév
- Kor
- Külső tulajdonságok
-Belső tulajdonságok
- Előtörténet

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 24
Join date : 2011. Jul. 11.

https://mysticfalls.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Karakter leírás! Empty Re: Karakter leírás!

Témanyitás  Elena Gilbert Kedd Júl. 12, 2011 1:28 am

Név: Elena Gilbert

Becenév: El,Elcs,Lena

Kor: 17

Faj: Ember

Élettörténet:

Elena egy 17 éves gimnazista lány, aki elvesztette a szüleit egy autóbalesetben a Wickery hídnál. Öccsével, Jeremyvel és nagynénjével, Jenna Sommerssal él együtt. Népszerű lány az iskolában és barátai körében, de a baleset után úgy érzi, el akar rejtőzni a világ elől. A tanév hamarosan kezdődik, és az iskolában megjelenik egy új diák: Stefan Salvatore. Elena a naplójába önti ki a szívét addig, míg nem találkozik Stefan Salvatore-ral, akivel megismerkedik és járni kezdenek. Ezek után az élete teljesen megváltozik, rájön, hogy vámpírok igen is léteznek, és hogy nagyon sok köze van Stefanhez és bátyjához, Damonhöz, de van valaki, akihez még inkább: Katherine-hez, akire megszólalásig hasonlít. Végül az is kiderül, hogy Elenát örökbe fogadták és hogy nem véletlenül hasonlít Katherine-re. Ami még ennél is rosszabb, hogy mivel örökbe fogadták, kell lennie egy anyának is, akire rá is találnak, Alaric Saltzman (Jeremy történelem tanára) felesége. Isobelről mindenki azt hitte, elhunyt, de végül kiderült, hogy nagyon is él, méghozzá vámpír, akit Damon változtatott át. Elena egy erős akaratú és empatikus fiatal lány, aki biztos lábakon áll a földön. Szerelme Stefan Salvatore, de az első évad végére már érezhető a Damonhöz való kötődése.


A hozzászólást Elena Gilbert összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 12, 2011 11:23 pm-kor.
Elena Gilbert
Elena Gilbert

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Jul. 12.

Vissza az elejére Go down

Karakter leírás! Empty Re: Karakter leírás!

Témanyitás  Katherine Pierce Kedd Júl. 12, 2011 2:58 am

Név: Katherine Pierce

Kor: 17 (több mint 500)

Faj: vámpír

Becenév: Kath, Kathy

Előtörténet:
Katherine egy több száz éves vámpír Damon és Stefan beleszeretettek, amikor még emberek voltak 1864-ben. Elena-Katherine kiköpött mása, és ez felkeltette a Salvatore testvérek figyelmét. Katherine egy játékos, fiatal, és kacér nő, de hideg, számító, manipulatív, makacs, akaratos, önző és hazug, kihasznál mindenkit akit csak tud. Igazi végzet asszonya. Számára saját érdekei mindennél fontosabbak.

Az 1300-as években született Bulgáriában, Katerina Petrova néven. Törvénytelen lánya születése után családja kitagadta és száműzte. Majd kiderült, hogy akik száműzték nem is a saját szülei. A vér szerinti anyja vámpír aki elhagyta őt. Ekkor vette fel a Katherine Pierce nevet. Megismerkedett egy vámpírral, Klaus-szal, de amint megtudta, hogy a férfi fel akarja őt áldozni, hogy megtörje a Nap-Hold átkát, elmenekült. Kihasznált egy Rose nevű vámpírt, hogy adjon neki a véréből, majd felakasztotta magát. Az átváltozása így végződött, s így Klausnak már nem volt oka arra, hogy feláldozza Katherine-t. A lánynak azonban egész életében menekülnie kellett a bosszú elől. Így jutott el Mystic Falls-ba, ahol megismerkedett a Salvatore fivérekkel Akiket később önző mód átváltoztatott.
Kath nyakába állandóan lóg egy medál, amit a vér szerinti anyjától kapott.
Különös képessége, hogy hallja a gondolatokat, de nem beszél róla. Próbálja el fojtani magába.De ezért néha jól jön neki és élvezi. Mentálisan tudja mozgatni a tárgyakat amit az anyjától örökölt feltehetően.


A hozzászólást Katherine Pierce összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 13, 2011 6:19 am-kor.
Katherine Pierce
Katherine Pierce
Admin

Hozzászólások száma : 146
Join date : 2011. Jul. 12.

Vissza az elejére Go down

Karakter leírás! Empty Re: Karakter leírás!

Témanyitás  Stefan Salvatore Kedd Júl. 12, 2011 2:59 am

Név: Stefan Salvatore

Kor: 17 (legalábbis kinézetre)

Élettörténet: Stefan 17 éves (1864-ben vált vámpírrá), visszahúzódó típus, szeret a háttérben meghúzódni. Mystic Fallsba költözik, ahol megismerkedik Elena Gilberttel, aki kísértetiesen hasonlít régi szerelmére, Katherinere. A lány felkelti figyelmét, és a városban marad. Testvére, Damon Salvatore is felüti a fejét, akivel egykori szerelmük miatt rivalizálnak. Hamarosan kiderül, hogy a testvérpár vámpír. Stefan csak állati vérrel táplálkozik, próbál jó lenni, még vámpírként is. Damon azonban nem visszakozik az öléstől, lelkiismeret nélkül gyilkol. Bosszút esküdött öccsének, mert szerinte ő az oka annak, hogy Katherinet elveszítették. Ahol csak tud, keresztbe tesz Stefannak, akinek titkára időközben rájön Elena. A lány őrlődik, de végül a fiú mellett marad. Damon megváltozik, és hármasban oldják meg a kisváros gondjait, ahol nem egyszer jelennek meg vámpírok. Stefan már nem a régi, néha ő is iszik embervért, vannak mélypontjai, míg Damon megjavul. Katherine és Elena már nemcsak külsőre hasonlítanak egymásra - Damon is beleszeret Elenába, és testvérével versenyeznek a lány kegyeiért.
Stefan Salvatore
Stefan Salvatore

Hozzászólások száma : 242
Join date : 2011. Jul. 12.

Vissza az elejére Go down

Karakter leírás! Empty Re: Karakter leírás!

Témanyitás  Keya Bellefleur Kedd Júl. 12, 2011 3:12 am

Név: Keya Ivala Bellefleur
Becenév: Key
Kor: 800 év
Faj: Vámpír

Keya egyáltalán nem a jókislányok közé tartozik. Embereket öl bűntudat nélkül és nem veti meg az alkoholt és a drogokat vámpír léte ellenére sem. Szabad szellem, nem szereti a kötöttségeket épp ezért nem tart állandó pasit sem. Szereti a spontán dolgokat , imád rossz lenni és van hogy előbb üt, aztán kérdez.
Van egy lánya, akit vámpír mivolta miatt el kellett hagynia, hogy rendesen felnőhessen. De adott neki egy medált, az utolsó két családi medál egyikét.
Különleges képessége, hogy mentálisan tud fájdalmat okozni másoknak, legyen az bármilyen lény és ugyan így tárgyakat is mozgat. Emellett ellenáll a verbénának is. Vagy szereted őt, vagy utálod.


A hozzászólást Keya Bellefleur összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 13, 2011 4:57 am-kor.
Keya Bellefleur
Keya Bellefleur

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2011. Jul. 12.

http://freeforum4u.hu/forums/forums.php?forum_id=1844

Vissza az elejére Go down

Karakter leírás! Empty Re: Karakter leírás!

Témanyitás  Damon Salvatore Kedd Júl. 12, 2011 4:52 am

Név: Damon Salvatore
Becenév: Dam
Faj: Vámpír
Kor: 150
Történet: Damon eléggé arrogáns időnként, öntelt, és antiszociális hajlama van, egyik percben bájos és elbűvölő, következőben pedig rendkívül veszélyes, és nincs bűntudata a gyilkosságok után. Élvezi ha fájdalmat okozhat, leginkább amiatt, mert hiányzik neki régi szerelme, Katherine. Titokban vágyik az elfogadásra. Nagyjából 20 évesnek néz ki, de igazából több mint 150 éves vámpír. Felkeltette az érdeklődését Elena, bár utálja a kisvárosokat, mivel unalmasnak találja őket, mégis ott marad Mystic Fallsban, hogy bosszút álljon…az első évadban.De miután felhagy Katherine keresésével azután Elenát veszi célba és megpróbál áttérni a jó oldalra.
Damon Salvatore
Damon Salvatore

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 12.

Vissza az elejére Go down

Karakter leírás! Empty Re: Karakter leírás!

Témanyitás  Meliorn Dunleavy Kedd Júl. 12, 2011 4:54 am

Név: Meliorn Dunleavy

Kor: 800 év

Faj: Vámpír

Meliorn legjobb barátja Keyának akit gyerek kora óta ismer. Nem tartozik a jók közé és így hasonló Keyához de csak néha iszik és nem drogozik. Ha keyával van füvezik !Nincs különösebb szerelmi kapcsolata Keyával de néha azért el szórakozgatnak egymással. A barátokat megbecsüli és segíti azokat akikben megbízik. Végül is keresi párját de nem tántorodik el az egy éjszakás kalandoktól sem. Szeret embereket ölni és vért inni amennyi csak belefér.Különleges képessége hogy erejével és gondolatával el tudja taszítani az áldozatot. Kínozni és tárgyat mozgatni nem tud de azért a taszítás sem rossz. A verbéna nem hat rá.


A hozzászólást Meliorn Dunleavy összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 13, 2011 4:43 am-kor.
Meliorn Dunleavy
Meliorn Dunleavy

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2011. Jul. 12.

Vissza az elejére Go down

Karakter leírás! Empty Re: Karakter leírás!

Témanyitás  Alexia Branson Kedd Júl. 12, 2011 5:24 am

Név: Alexia Branson

Kor : 350

Faj : vámpír

Élettörténet: Lexi egy 350 éves vámpír és Stefan legrégibb barátja, de soha semmi több. Természetes okokból kifolyólag utálja Damont. Lexi már bejárta az egész világot és elsőre Stefan miatt látogat el Mystic Falls-ba, hogy segítsen neki. Ahogy idősödik egy vámpír úgy erősödik is így Lexi erősebb és tapasztaltabb a Salvatore testvéreknél.
Alexia Branson
Alexia Branson

Hozzászólások száma : 7
Join date : 2011. Jul. 12.

Vissza az elejére Go down

Karakter leírás! Empty Re: Karakter leírás!

Témanyitás  Sila Edua Waldor Kedd Júl. 12, 2011 6:29 am

Név: Sila Edua Waldor

Kor: kb. 650 év

Faj: Vámpír

Előtörténet: Sila nagyon szegény családból származott, ezért nap mint nap sokat kellett dolgozni a napi betevőért, és hogy segítsen a családjának. 7-en voltak testvérek, ő 5. gyerek volt, és nem volt könnyű példát mutatni kisebb testvéreinek. 22 éves korában, találtak neki egy alkalmas férjet, akinek a segítségével kilábaltak volna addigi helyzetükből. Sila nagyon szerette a fiút, de ő nem viszonozta érzéseit. A szülők mégis összeadták őket, a fiú a akarata ellenére. De volt egy titka, varázsló volt, és addig addig igézte Silát, még végül az őrületbe kergette. Elmenekült otthonról, majd az erőben találkozott egy vámpírral, Zeldával. Igaz először csak vacsorázni akart, de a lányt szemében látva a tébolyt átváltoztatta. Gondolta majd csak hasznára lesz. Egy ideig együtt kegyetlenkedtek, de egy idő után összevesztek és elváltak útjaik.
De sose mondta el miért. Utána nem volt barátja, se senkije. Járta az országot és gonoszkodott ahol csak tudott. Sila kemény, zárkózott és mindent és mindenkit utál. Még magát is.
Sila Edua Waldor
Sila Edua Waldor

Hozzászólások száma : 1
Join date : 2011. Jul. 12.

Vissza az elejére Go down

Karakter leírás! Empty Re: Karakter leírás!

Témanyitás  Jeremy Gilbert Csüt. Júl. 21, 2011 11:15 pm

Név: Jeremy Gilbert

Becenév:: Jer

Faj: Ember

Kora: 16

Történet: Elena Gilbert " testvére ". A szülei autóbalesetben meghaltak. Azóta Jenna a gyámja. Régebben drogozott. De mostanában nincs gondja. Két csaja volt de mindegyik meghalt. Vicky és Anna. Tud a vámpírokról, a vérfarkasokról, a boszorkányokról és a fura dolgaikról.
Jeremy Gilbert
Jeremy Gilbert

Hozzászólások száma : 1
Join date : 2011. Jul. 21.

Vissza az elejére Go down

Karakter leírás! Empty Re: Karakter leírás!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.